Home

Perdormire

Tag - малтертирано

Хроника

МОМЧЕТО ОД СТРУМИЧКО КОЕ БЕШЕ МАЛТЕРТИРАНО ОД СВОЈОТ СОУЧЕНИК ЌЕ БИДЕ ПРЕМЕСТЕНО ВО ДРУГА ПАРАЛЕЛКА!

Неодамна на нашиот портал објавивме за малтертирањето на шестодишно момче од струмичко од страна на неговиот соученик во училиштето и негрижата на надлежните...