Home

Perdormire
Хроника

МОМЧЕТО ОД СТРУМИЧКО КОЕ БЕШЕ МАЛТЕРТИРАНО ОД СВОЈОТ СОУЧЕНИК ЌЕ БИДЕ ПРЕМЕСТЕНО ВО ДРУГА ПАРАЛЕЛКА!

Home

Неодамна на нашиот портал објавивме за малтертирањето на шестодишно момче од струмичко од страна на неговиот соученик во училиштето и негрижата на надлежните да превземат било какви мерки. Денес од мајката на момчето добивме информации дека веднаш по објавата на Струмица Денес, директорката\директорот на самото училиште и ветиле дека нејзиното дете во второто полугодие ќе биде преместено во друга паралелка.