Home

Perdormire

Tag - македонски јазик и литература

Култура

СТРУМИЧАНКАТА БОЈАНА ВИТАНОВА ГО ОСВОИ ТРЕТОТО МЕСТО НА РЕГИОНАЛНИОТ НАТПРЕВАР ПО МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК И ЛИТЕРАТУРА!

На регионалниот натпревар по Македонски јазик и литература, кој се одржа на 6 април во Радовиш, ученичката на СОУ „Јане Сандански“ Бојана Витанова од III-3...