Home

Perdormire

Tag - мајка божја

Струмица Денес

ЕДНА ГОДИНА МАЈКАТА БОЖЈА ВО СТРУМИЦА: ВО НЕДЕЛА БОГОРОДИЦА СКОРОПОСЛУШНИЦА ПОВТОРНО НИЗ СТРУМИЧКИТЕ УЛИЦИ!

Почитувани, Во спомен на пристигнувањето на копијата од чудотворната икона „Скоропослушница“, која пред една година, на 12. 03. 2017 лето Господово беше...