strumica denes logo
Lux

ноември 9, 2018

НАСКОРО НОВО ВО СТРУМИЦА: ВО СРЕДА ЌЕ БИДЕ ОТВОРЕН НОВИОТ И ПОРАЗЛЧЕН LUXE BARBER SHOP!

Струмица ќе добие еден нов и поразличен од останатите берберски

Види повеќе