Home

Perdormire
Струмица

НАСКОРО НОВО ВО СТРУМИЦА: ВО СРЕДА ЌЕ БИДЕ ОТВОРЕН НОВИОТ И ПОРАЗЛЧЕН LUXE BARBER SHOP!

Home

Струмица ќе добие еден нов и поразличен од останатите берберски салони во градот кој го носи името – LUXE BARBER SHOP. Отварањето ќе се случи во среда на 14.11.2018 година. Даниел Ристич е основачот на оваа фирма, тој завршил академски курс во Белград-Србија и Лондон-Англија. Подолго време има работено во Србија, Австралија, Нов Зеланд и Англија. Учесник е на повеќе натпревари и семинари меѓу кои и WAHL, ANDIS и GREAT BRITISH BARBER BASH во Лондон. Ристич исто така во LUXE BARBER SHOP ќе одржува и курсеви за едукација за (SKIN FADE) и курсеви за почетници бербери. Повеќе информации за курсевите може да добиете на luxebarbershoop@gmail.com. Освен Даниел како основач, дел од тимот на LUXE ќе биде и Бобан Петров кој исто така има долго годишно работно искуство во Струмица и Лондон. LUXE BARBER SHOP од наредната недела може да ги пронајдете на „Булевар Маршал Тито“ бр.170. Тимот на Струмица Денес исто така ќе сподели фотографии и од самото отварање.