Home

Perdormire

Tag - КУКУ ЛЕЛЕ

Култура

„СЕ Е ПРОТИВ НАС“, „БЛЕСАВА СИ ИЛИ НЕ“, „КУЧКА НЕВЕРНА“ – ВО ЧЕТВРТОК ЌЕ СЕ ПЕАТ НАЈГОЛЕМИТЕ ХИТОВИ НА КУКУ ЛЕЛЕ ВО АКВАРИУС!

Журка за паметење ги очекува струмичани овoj Четврток во Disco Bazen Aquarius гостуваат момците од Куку Леле на публиката ќе и овозможат повеќечасовна...