Home

Perdormire
Култура

„СЕ Е ПРОТИВ НАС“, „БЛЕСАВА СИ ИЛИ НЕ“, „КУЧКА НЕВЕРНА“ – ВО ЧЕТВРТОК ЌЕ СЕ ПЕАТ НАЈГОЛЕМИТЕ ХИТОВИ НА КУКУ ЛЕЛЕ ВО АКВАРИУС!

Home

Журка за паметење ги очекува струмичани овoj Четврток во Disco Bazen Aquarius гостуваат момците од Куку Леле на публиката ќе и овозможат повеќечасовна незаборавна забава.
Сè е против нас…..Блесава си или не…………Кучка неверна………се само дел од незаборавните хитови што Роберт и Панки ќе ги изведат пред својата публика.
Бидете дел од оваа ЗАБАВА која сигурно ќе остане во вашите сеќавања..

РЕЗЕРВАЦИИ:
075 710 007 Ѓорги Маглешев
070 228 765 Софија Андонова
072 623 472 Тања Пандева
078 277 451 Мартин Трендов
078 428 024 Кристина Тондева

Специјална понуда:
Јameson 0,750l + (3Rosa, 3 Red Bull) = 2500 денари
Absolut 1l + (3 Rosa, 3 Red Bull)
= 2500 денари