Home

Perdormire

Tag - Кристина Стојкова

Струмица

ВО ПЕТОК КРИСТИНА СТОЈКОВА, А ВО САБОТА „ДИКАТО БЕНД“ – „КОСМОПОЛИТ“ СО ОДЛИЧНА ВИКЕНД ШЕМА!

Девојката со златен глас-Кристина Стојкова во петок ќе ги забавува струмичани во „Космополит“, додека во сабота пак „Дикато Бенд“ ќе се погрижи за вашата вечер...