Home

Perdormire

Tag - контролен натпревар

Спорт

Денес на на стадионот “Кукуш” во Турново, ќе се одигра контролен натпревар помеѓу ФК Беласица и ФК Академија Пандев!

Денес на стадионот “Кукуш” во Турново, ќе се одигра контролен натпревар помеѓу ФК Беласица и ФК Академија Пандев. Натпреварот ќе започне во 16:15 ч...