Home

Perdormire

Tag - КОНСТРУКЦИЈА

Струмица

ЗАВРШИ ПОСТАВУВАЊЕТО НА МЕЃУКАТНАТА КОНСТРУКЦИЈА НА СПРАТОТ НА УЧИЛИШНАТА ЗГРАДА НА ОУ „МАРШАЛ ТИТО“

Во основното општинско училиште „Маршал Тито“ од Струмица заврши поставувањето на меѓукатна конструкција на спратот на училишната зграда. Овој зафат се...