Home

Perdormire

Tag - КИПАР

Струмица

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ: ПОЗНАТАТА СТРУМИЧКА КОМПАНИЈА КИ-ПАР ВРАБОТУВА ПОВЕЌЕ ЛУЃЕ НА РАЗЛИЧНИ ПОЗИЦИИ!

  КИ-ПАР има потреба од: Оператор на машина за кроење Оператор на машина за кантирање Општ работник Кандидатите е потребно да имат завршено средно...