Home

Perdormire

Tag - Југотон

Струмица

(ФОТОГАЛЕРИЈА) СТРУМИЦА ДЕНЕС ВЕ ПОТСЕТУВА НА ЖЕНСКИОТ РАКОМЕТЕН КЛУБ „ЈУГОТОН“ ОД СТРУМИЦА

Струмица како спортски град отсекогаш била место на познати спортски клубови и познати спортски имиња. Не биле исклучок и жените спортисти. Струмица Денес ве...