(ФОТОГАЛЕРИЈА) СТРУМИЦА ДЕНЕС ВЕ ПОТСЕТУВА НА ЖЕНСКИОТ РАКОМЕТЕН КЛУБ „ЈУГОТОН“ ОД СТРУМИЦА

ноември 12, 2018

Струмица како спортски град отсекогаш била место на познати спортски клубови и познати спортски имиња. Не биле исклучок и жените спортисти. Струмица Денес ве потсетува на женскиот ракометен клуб „Југотутун“ со своите ракометарки.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ