strumica denes logo
јубилеј

септември 6, 2021

СРЕЌЕН РОДЕНДЕН: Слаткарница „Карамела“ слави 20 години постоење!

Слаткарница „Карамела“ слави 20 годишен јубилеј. По тој повод, сопствениците

Види повеќе

март 22, 2018

Младински совет Струмица слави една деценија постоење

В сабота, 24 март во НУЦК „Антон Панов“ Младински совет

Види повеќе