strumica denes logo
јован рендевски

август 15, 2019

СЕЌАВАЊЕ НА ЈОВАН РЕНДЕВСКИ, НЕКОГАШНИОТ ДИРЕКТОРОТ НА СТРУМИЧКАТА!

Големите луѓе се вечни, зошто зад нив останува нивното дело,

Види повеќе