strumica denes logo
јајце

април 9, 2018

ЧУДО ВО СВИДОВИЦА: ГЛУВОНЕМ ЧОВЕК ГО ИЗЛУПИЛ ЈАЈЦЕТО И НА НЕГО ВИДЕЛ КРСТ!

е Пред малку во порака ни испратија дека глувонем човек

Види повеќе