strumica denes logo
извршен комитет

април 17, 2018

Елена Орцева ќе биде дел од Извршниот комитет на Унијата на Млади Сили

Во рамките на синоќешната седница, Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ донесе

Види повеќе