strumica denes logo
ИЗВЕСТУВАЊЕ

мај 15, 2019

ИЗВЕСТУВАЊА ОД СВР СТРУМИЦА И СТРУМИЧКАТА БОЛНИЦА ЗА ИСЧЕЗНАТОТО ЛИЦЕ МАРЈАН ВЕЛЕВ!

Струмица Денес доби информации дека лицето Марјан Велев коe на

Види повеќе

март 26, 2019

ПОЖАРНИКАРИТЕ ОД СТРУМИЦА СО ИЗВЕСТУВАЊЕ ДО ГРАЃАНИТЕ!

Големи финансиски и затворски казни за несовесните граѓани што ќе

Види повеќе

ноември 9, 2018

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ ОД ОПШТИНА СТРУМИЦА!

Се известуваат сите граѓани на општина Струмица дека во периодот

Види повеќе