strumica denes logo
израборка

декември 21, 2018

СТРУМИЧАНЕЦ ИЗРАБОТУВАЛ И ПРОДАВАЛ ОРУЖЈЕ БЕЗ ДОЗВОЛА!

Одделот за сузбивање на организиран и сериозен криминал поднесе две

Види повеќе