Home

Perdormire

Tag - изгаснат

Хроника

Огнот кој речиси цел месец гореше на Беласица е изгаснат, пожарникарите на грб носеле вода за да го стабилизираат!

Огнот кој околу 20 дена гореше на Беласица, поточно над селото Габрово конечно е изгаснат. Како што не информираа од Противпожарната единица на Струмица...