strumica denes logo
Иванов

декември 25, 2018

ИВАНОВ ЗА НОВА ГОДИНА ПОМИЛУВА И ЕДНО ЛИЦЕ ОД СТРУМИЦА!

Претседателот на државата Ѓорге Иванов одлучи да помилува 16 осудени

Види повеќе

октомври 9, 2018

ФОТО: Претседателот Иванов со поддршка за режисерот Јани Бојаџи!

Јани Бојаџи, режисерот на филмот „Ругање со Христос“, кој предизивика

Види повеќе