strumica denes logo
Иван Николов

јануари 19, 2019

ИВАН НИКОЛОВ ГО ФАТИ СВЕТИОТ КРСТ ВО НОВО КОЊАРЕВО!

Православните христијани во Македонија денеска го слават празникот Богојавление –

Види повеќе