Home

Perdormire

Tag - Истатов

Култура

Ваква фудбалска легенда не се заборава: Холандски Утрехт и Партизан се простија од Истатов!

Македонскиот фудбал и спорт денеска загуби едно големо име, легендарниот Благој Истатов кој почина во 71 година од својот живот. Истатов е еден од ретките наши...