Home

Perdormire

Tag - интервали

Струмица

ПРОДОЛЖУВААТ ЗАБАВИТЕ ВО „КОСМОПОЛИТ“: „ИТНЕРВАЛИ“ УТРЕ ЌЕ ГИ ЗАБАВУВААТ СТРУМИЧАНИ!

Продолжуваат одличните забави во ресторан „Космополит“. Струмичани утре ќе ги забавуваат незаменливата група „Интервали“. Информации и резервации наследниот...