strumica denes logo

ПРОДОЛЖУВААТ ЗАБАВИТЕ ВО „КОСМОПОЛИТ“: „ИТНЕРВАЛИ“ УТРЕ ЌЕ ГИ ЗАБАВУВААТ СТРУМИЧАНИ!

Автор:

Датум:

февруари 21, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

февруари 21, 2019

Категории:

Струмица

Продолжуваат одличните забави во ресторан „Космополит“. Струмичани утре ќе ги забавуваат незаменливата група „Интервали“. Информации и резервации наследниот телефонски број: 071 341 444