strumica denes logo
интересни

октомври 21, 2018

ИНТЕРЕСНИ ТВИТОВИ НА СТРУМИЧАНИ: „Срцето мее толко широко шо и за Васил Тупурковски има место“

Нит младите остануваа,т нит економијата е стабилна, нит ќе те

Види повеќе