Home

Perdormire

Tag - инспектор

Култура

Просветниот инспектор Зоран Узунов заедно со организацијата „Сега“ и фондацијата „Песталоци“ во посета на СОУ „Димитар Влахов“

Во среда на 10.10.2018 година претставници од Младинската организација „СЕГА“, Фондацијата „Песталоци“, претставници од истата организација од Швајцарија и...