strumica denes logo
иницијатива

септември 27, 2018

Иницијатива – Беласица да биде прогласена за заштитено подрачје

СИТЕЛ: Беласица да се прогласи за заштитено подрачје. Ваква иницијатива

Види повеќе

јуни 2, 2018

(ВИДЕО) ИНИЦИЈАТИВА ЗА ЗАБРАНА НА ЗАПРЕЖНИ И НЕРЕГИСТРИРАНИ ВОЗИЛА ВО СТРУМИЦА!

 Иницијатива За Забрана На Запрежни И Нерегистрирани Возила Во

Види повеќе