strumica denes logo
индустриал

јуни 14, 2019

САРС со концерт во живо во клуб Индустриал

Вечерва во Струмица #SARS!! #SummerClubIndustrial! Драги пријатели‼️‼️ Вечерва на гости

Види повеќе