Home

Perdormire

Tag - ИЛОВИЦА ШТУКА

Култура

АЛАН БЕЈКЕР: Иловица-Штука ќе биде модерен рудник на можности што ќе вработи и обучи стотици на југоистокот

Најголемата гринфилд инвестиција што ја очекуваме во Македонија, рудникот за бакар Иловица – Штука на Еуромакс Ресоурцес, од аспект на менаџирање на проектот и...

Култура

СООПШТЕНИЕ ОД EUROMAX RESOURCES

  Струмица, 08.06.2018 – Еуромакс (Euromax Resources) сака да го разјасни и да ја информира јавноста за пристапот кон отпадот од рудникот, т.е. камењата...