strumica denes logo
Илинден

август 1, 2018

ОРГАНИЗИРАН ПРЕВОЗ ОД СТРУМИЦА ЗА КРУШЕВО ПО ПОВОД ГОЛЕМИОТ ПРАЗНИК – ИЛИНДЕН!

  Организирано поаѓање за Крушево од Струмица по повод 2

Види повеќе