strumica denes logo
Игор Ѓузелов

април 2, 2018

СРЕЌЕН РОДЕНДЕН ИГОР ЃУЗЕЛОВ!

Игор Ѓузелов е еден од многуте фудбалски интернационалци кои потекнуваат

Види повеќе