strumica denes logo
Игор Геленчев

јуни 8, 2018

ИГОР ГЕЛЕНЧЕВ – МОМЧЕТО ЗА КОЕ ДОНИРАШЕ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА ПАДНА ВО КОМА!

  Игор Геленчев-момчето за кое се дигна цела Македонија и

Види повеќе

мај 3, 2018

ГИМНАЗИЈАЛЦИТЕ ДОНИРАА ТРОШКИ НАДЕЖ ЗА ИГОР ГЕЛЕНЧЕВ!

  Учениците од СОУ Јане Сандански на 28ми април (сабота)

Види повеќе