strumica denes logo

ИГОР ГЕЛЕНЧЕВ – МОМЧЕТО ЗА КОЕ ДОНИРАШЕ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА ПАДНА ВО КОМА!

Автор:

Датум:

јуни 8, 2018

Категории:

Хроника

Автор:

Датум:

јуни 8, 2018

Категории:

Хроника

 

Игор Геленчев-момчето за кое се дигна цела Македонија и донираше за него, вчера неговата мајка на фејсбук профилот објави дека Игор падна во кома и дека ги замолува сите роднини пријатели и сите останати да се помолиме за Игор да се разбуди од кома. Бог е голем, затоа веруваме дека Игор ќе го преживее тоа и дека следната наша објава поврзана со него ќе биде позитивна.