strumica denes logo
идиот

октомври 4, 2018

Струмичани ќе уживаат во театарската претстава „ИДИОТ“ вечерва во НУЦК „Антон Панов“

  „ИДИОТ“ е драмски игропис за кризата на духовниот идентитет.

Види повеќе