strumica denes logo
хуманитарна забава

март 21, 2019

ХУМАНИТАРНА ЗАБАВА ЗА МЛАДИОТ СТРУМИЧАНЕЦ СТОЈЧЕ ЈОВАНОВСКИ!

На ден 30.03.2019 во с.Градошорци ќе се одржи химанитарна забава

Види повеќе