Home

Perdormire

Tag - Христово раѓање

Култура

НИЗ УЛИЦИТЕ НА СТРУМИЦА СО БОЖИЌНАТА ПЕСНА „ВЕЧНИОТ БОГ“ ЌЕ СЕ НАЈАВИ ВЕСТА ЗА ХРИСТОВОТО РАЃАЊЕ!

СООПШТЕНИЕ СТРУМИЧКА ЕПАРХИЈА СО БЛАГОСЛОВ НА МИТРОПОЛИТОТ СТРУМИЧКИ НАУМ Ги известува своите верници, особено децата, дека организира Божиќна литија. Ги...