strumica denes logo
храна

октомври 17, 2018

Во училиштето „Сандо Масев“ се спроведе хуманитарна акција за донирање на прехранбени продукти

По повод одбележувањето на Светскиот ден за борба против гладот

Види повеќе

октомври 14, 2018

Струмица дел од донаторската акција „Нахрани 10.000“

По повод 16 октомври, Светскиот ден за борба против гладта,

Види повеќе