Home

Perdormire

Tag - хитлер

Забава

Хитлер во Струмица?

Хитлер бил во Струмица. Доколку може да се потпреме на сценариото на руската екранизација на биографијата на Баба Ванѓа, Хитлер во 1941 година ја посетил...