Perdormire

Tag - Хана

Култура

Првиот јавен настап на Хана: Мама Тамара ја изнесе на голема сцена пред публика во Струмица синоќа!

Иако е во блажена состојба, Тамара Тодевска е доста активна трудница, а покрај семејните летни патувања, не ги заобиколува ниту настапите. Вчеравечер таа...