strumica denes logo
грмотевици

јуни 13, 2018

СИЛНО НЕВРЕМЕ ПРОСЛЕДЕНО СО ГРМОТЕВИЦИ БЕСНЕЕ ВО СТРУМИЦА!

Силно невреме проследено со дожд,грмотевици и силен ветер беснее во

Види повеќе