Home

Perdormire

Tag - граѓански собир

Култура

ГРАЃАНСКИ СОБИР НА 12 ЈУНИ ВО СТРУМИЦА – ИНИЦИЈАТИВА ЗА ЗАБРАНА НА ЗАПРЕЖНИ И НЕРЕГИСТРИРАНИ ВОЗИЛА ВО СТРУМИЦА!

Со почеток во 18:00 часот на 12 јуни во Струмица во Домот на Арм ќе се одржи Граѓански собир – Иницијатива за забрана на запрежни и нерегистрирани возила...