strumica denes logo
Градско балдовци

јануари 19, 2019

КОСТАДИН ВЕЛКОВ ПРВ СТИГНА ДО КРСТОТ ВО ГРАДСКО БАЛДОВЦИ!

Меѓу многуте фотографии од наши читатели, пристигна и веста дека

Види повеќе

јуни 23, 2018

Општина Струмица го асфалтира патот од Куклиш до Градско Балдовци

Општина Струмица продолжува со реализацијата на програмата за подобрување на

Види повеќе