strumica denes logo
ГОРДАНА СИЛЈАНОВСКА

април 7, 2019

(ФОТОГАЛЕРИЈА): МИТИНГ НА ВМРО-ДПМНЕ ВО СТРУМИЦА!

Со митинг во Струмица, вечерва ВМРО-ДПМНЕ го заокружи караванот на

Види повеќе