strumica denes logo
ГОЛФ

април 1, 2019

СЕ ЗАПАЛИ „ГОЛФ“ НА УЛИЦАТА „КИРО МИНАНОВ“ ВО СТРУМИЦА!

На 31.03.2019 година во 19:50 часот во Полициска станица Струмица

Види повеќе