strumica denes logo
голем

јули 12, 2020

ДЕНЕС Е ГОЛЕМ ПРАЗНИК: ПЕТРОВДЕН – ВЕЧНОТО ДЕЛО НА АПОСТОЛИТЕ ПЕТАР И ПАВЛЕ!

Денес се празнува големиот христијански празник Петровден. Со овој голем

Види повеќе

јули 11, 2018

УТРЕ Е ГОЛЕМ ПРАВОСЛАВЕН ПРАЗНИК!

Утре е Петровден. Со овој голем православен празник завршуваат петровденските

Види повеќе