Home

Perdormire

Tag - Гна

Култура

(ФОТОГАЛЕРИЈА) Осветување на каментемелник на новиот станбено деловен комплекс G’NA во Струмица!

На улицата „БУЛЕВАР ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ“ ББ вчера беше осветен каментемелникот на новиот станбено деловен комплекс G’NA во Струмица! Станбено деловниот комплес ќе биде...