strumica denes logo
Гламур

октомври 14, 2018

(ОТВАРАЊЕ) НОВО ВО СТРУМИЦА: ПО ОСУМ ГОДИНИ ПОСТОЕЊЕ, САЛОНОТ НА „GLAMOUR“ НА НОВА ЛОКАЦИЈА!

По осум години успешно работење и постоење, познатиот фризерско-козметички салон

Види повеќе