strumica denes logo
Ѓорѓи

април 4, 2018

ГОЛЕМА ПОБЕДА ЗА НАШИОТ СТРУМИЧАНЕЦ ЃОРЃИ И НЕГОВИОТ ТИМ!

МАЛИЈЕ и Ѓорѓи извојуваа голема победа над Зираат со резултат

Види повеќе